Нидал АлгафариФейсбук  Приятели, вчера изгледах новото предаване за сватосване. Днес чета

...
Нидал АлгафариФейсбук  Приятели, вчера изгледах новото предаване за сватосване. Днес чета
Коментари Харесай

Алгафари за Ергенът: Нарочно са избрали простакеси, главният герой бе окарикатурен

Нидал Алгафари

Фейсбук 

 

Приятели,
през вчерашния ден изгледах новото предаване за сватосване. Днес чета многото мнения и множеството са извънредно негативни. Т.е. продуцентите са постигнали задачата си. Интересът е провокиран. Лудото превръщане на внимание от всевъзможни потенциали е налице. Тези мнения ще провокират и негледалите първото издание да се кльофнат през тв приемниците за идващото.

Какво е добре да се гледа в този формат?

Първото е изборът на продуцентите? Можеха да изберат доста красиви, доста чаровни, доста забавни девойки, доста умни и интелигентни девойки, които да са с друго образование. Едно е да търсиш във виртуалните и улични вертепи шантонерки, друго е да са от университети.

Кой каквото търсил, това намерил, споделя националната мъдрост.
Второто е, подадените реплики от сценаристите. Изговаряните думички, изречения и цели фрази са видно привнесени в празноглавието на множеството кифли. Тази сценарна интервенция цели да покаже девойките в светлина, която им се желае на сценаристите и продуцентите. Т.е. това са фантазиите или визиите им за девойките.

Трето е сценарно-продуценското предпочитание за просташко държание за да основат най-малко първоначално измислени от тях спорове, познавайки към този момент душeвността на множеството участнички.

Четвъртото е държанието на " ергенът ". Явно след доста повторения - повторения, са съумели режисьорите да извадят безспорна некомпетентност на основния им воин. Реакциите на изненада, удивление, деликатност, топлота и неустрашимост го окарикатуриха.

Пето са странните дарове и репликите към тях от участничките. Това не са реплики, дори и на най-неуките, необразованите и мъчно връзващи фрази в " махалата ", камо ли на девойки, каквито им се желае да ни ги показват участничките.

Шесто, създателите, продуцентите, сценаристите и режисьорите демонстрират личната си комплексарщина от нежния пол.

 

Приятели,

над 90% от девойките и дамите, освен в България, а и в целият свят, не са такива, както желаят създателите да ни ги показват. Но да се опиташ посредством окарикатуряването на, кое по-добро, кое по- не такова, момиче, е засегнатост за по-голямата част от половината човечество.

Всички дами и девойки към мен, в моето обграждане, в обществото в което пребивавам, не са кухи лейки, простакеси, шантонерки, леки дами и търсещи лек живот и бездействие. Около мен и в обществото в което се движа, към този момент десетилетия, дамите са персони, мощни, положителни, борбени, трудещи се, знаещи и можещи. Може не всички да са научни служащи, само че са най-малко естествено интелигентни.

Та откакто изгледах първото издание на предаването, разбрах единствено, че участвалите в този ефирен памфлет са неразбрани хора, имащи потребност от профилирана психотерапевтична помощ, преди да се усетят организациите за отбрана на дамите да ги погнат, както единствено те могат.
 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР